Pedro och resväskan

¡Hola!

Me llamo Pedro. Alltså, jag heter Pedro och jag kommer från Peru. Där har jag fått vara med om massa äventyr tillsammans med alla barnen i församlingarna! Nu har jag flyttat till Sverige. Och nyss träffade jag Erik från Sverige som flyttat till Peru.

Ett väldigt flyttande blir det… Varför då? Ja, jag tror det har något med Jesus att göra. I alla fall, i Sverige tänkte jag åka runt och hälsa på alla barn i kyrkorna och berätta om Peru. Och så är jag väldigt nyfiken på hur ni har det hos er! Vilken mat gillar ni bäst? Vilka sånger sjunger ni på söndagsskolan? Och kanske kan jag få lära er lite spanska? Jag längtar efter att få träffa er alla och berätta mer om Peru och om allt som händer där! Hör av er till Sofia Ödman efter sommaren om ni vill träffa mig!

Adiós, Pedro

Resväskan

Kom och se har en resväska som är fylld med saker som relaterar till årets tema – Peru. I väskan kan det finnas kläder, bibel på spanska, karta, musikinstrument, något från köket och något från skolan. Du kan beställa resväskan till din barngrupp och använda den som ett stöd när ni pratar om Peru, har insamlingsprojekt och liknande. Resväskan kommer att vara packad och klar efter sommaren.

Kontakta Sofia Ödman om du vill beställa den. Mottagaren betalar portot.

© 2018 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved