Givande

Så här ger du

ELM stöder arbetet i Östafrika både genom korttidsinsatser och ekonomiskt.

ELM stöder flera barn- och ungdomsverksamheter i Östafrika. I Eritrea ger ELM ekonomiskt stöd till en musikskola i Asmara. Två barnhem, Asella Children and Youth Ministry i Etiopien och Bethesda Children Ministry i Kenya, får stöd. Just nu är Carl och Filippa Svedberg Move-volontärer på Bethesda.

Den teologiska utbildningen i Asella, Etiopien får både ekonomiskt stöd samt stöd genom lärare från Sverige som åker dit under kortare perioder och undervisar.

Du kan få vara med och ge en ekonomisk gåva så att fler i Östafrika ska få höra om Jesus och växa i sin tro. Du kan ge en egen gåva eller samla in i din barngrupp. Under flikarna Givande och Aktiviteter finns några insamlingstips om du/ni vill göra någon rolig aktivitet eller ett event för att samla in lite extra pengar. Kom gärna på egna idéer och maila oss gärna om du vill ge andra tips på vad man kan göra för att samla in pengar. Det är roligt att få vara med i arbetet att sprida evangeliet till fler. Tillsammans kan vi nå långt.

Sätt in pengar på nedanstående nummer och märk inbetalningen: ”Kom och se – Östafrika”. Vi sammanställer sedan löpande hur mycket pengar som kommit in och redovisar detta här på hemsidan.

Använd nedanstående nummer:

Swish: 123-495 65 95

Plusgiro: 5 58 43-7

Bankgiro: 476-1144

 

© 2018 ELM-BV. All Rights Reserved