Givande

Så här ger du

ELM stöder missionsarbetet i Östafrika både genom missionärsinsatser och ekonomiskt.

ELM stöder flera barn- och ungdomsverksamheter i Östafrika. I Eritrea ger ELM ekonomiskt stöd till en musikskola i Asmara. Två barnhem, Asella Children and Youth Ministry i Etiopien och Bethesda Children Ministry i Kenya, får stöd.

Den teologiska utbildningen i Asella, Etiopien får både ekonomiskt stöd samt stöd genom lärare från Sverige som åker dit under kortare perioder och undervisar.

I Kenya har ELM en utsänd, Kerstin Nilsson, som arbetar med freds- och försoningsarbete. Projektet kallas ”Lutheran Healing Spring Ministries” och är mycket givande.

Du kan få vara med och ge en ekonomisk gåva så att fler i Östafrika ska få höra om Jesus och växa i sin tro. Du kan ge en egen gåva eller samla in i din barngrupp. Under flikarna Givande och Aktiviteter finns några insamlingstips om du/ni vill göra någon rolig aktivitet eller ett event för att samla in lite extra pengar. Kom gärna på egna idéer och maila oss gärna om du vill ge andra tips på vad man kan göra för att samla in pengar. Det är roligt att få vara med i missionsarbetet. Tillsammans kan vi nå långt.

Sätt in pengar på nedanstående nummer och märk inbetalningen: ”Kom och se – Östafrika”. Vi sammanställer sedan löpande hur mycket pengar som kommit in och redovisar detta här på hemsidan.

Använd nedanstående nummer:

Swish: 123-495 65 95

Plusgiro: 5 58 43-7

Bankgiro: 476-1144

 

© 2018 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved